21.6 C
Chania
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2026

8ος Δρόμος Μουσούρων: Τρέχουμε μαζί για τον τόπο μας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, αθλητές, δρομείς και φίλους της άθλησης να συμμετάσχουν στον 8ο Δρόμο Μουσούρων, που διοργανώνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, τους φορείς και τους Συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων.

Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί… για τον τόπο μας!», η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε δρομείς κάθε επιπέδου να λάβουν μέρος. Η εκκίνηση για τον ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 08:30 από το Φουρνέ, ενώ η εκκίνηση για τα 10 χιλιόμετρα είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 από τον Σκινέ. Για τη διαδρομή των 4 χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα γίνει στις 10:15 από το Φουρνέ.

Παράλληλα με τον αγωνιστικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά, να διασχίσουν χωριά και περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και να έρθουν σε επαφή με το τοπίο και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής των Μουσούρων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 6972669669 και μέσω της ιστοσελίδας www.dromosmousouron.gr.

Οι εγγραφές δια ζώσης πραγματοποιούνται σε δύο σημεία. Στα γραφεία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων (ΣΔΥΧ), στη διεύθυνση Σφακίων 4, 1ος όροφος, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026, από τις 19:00 έως τις 21:00. Επίσης, στο Δημοτικό Κατάστημα Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά στον Αλικιανό, στο πρώην Δημαρχείο, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2026, από τις 19:00 έως τις 21:00.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές παραμένουν ανοιχτές έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://www.atpro.gr/dromos-mousouron/.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μελόνι: Καταργεί οριστικά τα τέλη κυκλοφορίας στην Ιταλία

Λίγο πριν από την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της...

Κρήτη: Κτηνοτρόφος και αστυνομικός πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ

Σε ρινγκ μετατράπηκε αστυνομικό τμήμα στο Αρκαλοχώρι Κρήτης, το...

Κρήτη: Κλιμάκιο του ΚΚΕ στα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν των αδελφών Βερβελάκη στη Βιάννο

Στο Κεφαλόβρυσο Βιάννου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς...