24.8 C
Chania
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2026

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού ζητά ο Δήμαρχος Χανίων

Ημερομηνία:

Για τις αθλητικές υποδομές των Χανίων

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, για την προώθηση επίλυσης σοβαρών ζητημάτων που σχετίζονται με τις αθλητικές υποδομές των Χανίων, ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Σκουλάκης στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, σήμερα Τρίτη 17 Ιουλίου 2012, «κατόπιν ομόφωνης απόφασης η οποία ελήφθη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων της 16ης Ιουλίου 2012,  εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Δήμαρχος να ζητήσει συνάντηση με τον κ. Υφυπουργό, στην οποία θα συμμετέχουν επίσης, οι τέσσερις βουλευτές του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΚ.

Τα θέματα για τα οποία ο Δήμαρχος Χανίων επισημαίνει την επείγουσα ανάγκη δρομολόγησης εξελίξεων, αφορούν:

–         Το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων Δ. Χανίων και την επείγουσα βελτίωση/αναβάθμισή του

–         Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων & το κολυμβητήριο Ν. Χώρας Χανίων, αρμοδιότητας ΓΓΑ

–         Το ημιτελές Ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου και

–         Το ημιτελές Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εγκαινιάστηκε η νέα μόνιμη έκθεση «Σαν ερώτημα ανοιχτό» στο Μουσείο Σχολικής Ζωής Δήμου Χανίων

Εγκαινιάστηκε στο Νεροκούρο Χανίων η νέα μόνιμη έκθεση «ΣΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ» στο Μουσείο Σχολικής Ζωής. Σύγχρονη μουσειολογική πρόταση, τέσσερις θεματικές ενότητες και αναφορά στο πρόγραμμα ΜΕΛΙΝΑ.

Το μήνυμα της Μάγδας Φύσσα: «Κρατάτε τη γροθιά σας ψηλά, τίποτα δεν χαρίζεται»

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε το βράδυ της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου...

Δανειολήπτης του ν. Κατσέλη καταγγέλλει την Εθνική Τράπεζα για εσφαλμένη διαχείριση δανείων του

Δανειολήπτης ν. Κατσέλη καταγγέλλει Εθνική Τράπεζα για εσφαλμένη διαχείριση δανείων. Ζητά παρέμβαση Υπουργείου Ανάπτυξης και Συνηγόρου Καταναλωτή μέσω Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.