14.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Πόσα χρήματα παίρνει ο Ράιχενμπαχ από την Ελλάδα

Ημερομηνία:

Το ποσό της αποζημίωσης που λαμβάνει ο Χορστ Ράιχενμπαχ και τα υπόλοιπα στελέχη της Task Force αποκάλυψε σήμερα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στην απάντηση σε σχετική αναφορά του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που υπογράφει ο υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης, τονίζεται ότι είναι ανακριβείς οι αναφορές σε αιτήματα για πρόσθετες αμοιβές 1500 ευρώ την ημέρα. Υπενθυμίζεται ότι η αναφορά του κ.Νικολόπουλου είχε τίτλο «Ο τουρίστας των 1500 ευρώ ημερησίως».

Όπως τονίζει ο κ.Βολουδάκης, το ελληνικό δημόσιο βάση νόμου έχει αναλάβει την κάλυψη των εξόδων των μελών της Task Force: εισιτήρια, διανυκτερεύσεις, και ημερήσια αποζημίωση έως 92 ευρώ.

[ Πηγή ]

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...