20.8 C
Chania
Friday, October 11, 2024

Ρέθυμνο: Στα όριά τους δεκάδες εργαζόμενοι… Παραμένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο

Ημερομηνία:

Δύσκολες ώρες περνούν τους τελευταίους τέσσερεις μήνες οι 30 συνολικά εργαζόμενοι της ιδιωτικής εταιρείας καθαρισμού που συνεργάζεται με το δήμο Ρεθύμνου, για την αποκομιδή των απορριμμάτων στο ιστορικό κέντρο, στη νέα πόλη, αλλά και στους οικισμούς της.
Οι άνθρωποι αυτοί καλούνται να περάσουν τις γιορτές χωρίς χρήματα, καθώς έχουν να πληρωθούν από τον περασμένο Αύγουστο, οπότε και σταμάτησε ο δήμος να καταβάλλει τα δεδουλευμένα τους στον εργολάβο.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τα σχετικά εντάλματα για την πληρωμή της ιδιωτικής εταιρίας βρίσκονται ήδη στα χέρια της επιτρόπου του ελεγκτικού συνεδρίου και μόλις υπογραφούν θα μπορεί να γίνει η εκταμίευση των χρημάτων. Ο Τάσος Παπαδουράκης ξεκαθάρισε επίσης πως πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία για την οποία δεν ευθύνεται ούτε ο δήμος, αλλά ούτε και η επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου.

Στέλλα Μαθιουδάκη – neatv.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ