14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Πρ. Παυλόπουλος: Η φορολογία των ακινήτων οδηγεί σε δήμευση περιουσιών

Ημερομηνία:

Άλλος ένας γαλάζιος βουλευτής ήλθε να προστεθεί στους επικριτές του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, για τη φορολογία των ακινήτων

«Η φορολογία των ακινήτων οδηγεί σε μεσοπρόθεσμη δήμευση των περιουσιών», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Προσθέτοντας ότι ο νέος ενιαίος φόρος για τα ακίνητα, «ουσιαστικά θα πρέπει να γυρίσει στον φόρο που θέσπισε το 2008 η κυβέρνηση Καραμανλή, δηλαδή το ΕΤΑΚ».

Μιλώντας για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είπε ότι «θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δημόσια παραδοχή, ότι τα μέτρα στην Ελλάδα δεν λειτούργησαν»

Τέλος για την προανακριτική επιτροπή είπε: «Μην ξεχνούν οι συνάδελφοί μου ότι λειτουργούν ως δικαστικοί λειτουργοί και πρέπει να τηρείται ο νόμος. Να δώσουν την αίσθηση ότι ασκεί η βουλή τα καθήκοντά της όπως πρέπει».

Πηγή: enikos.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταγγελία για μπαλωθιές οδήγησε στη σύλληψη 55χρονου στα Χανιά

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της παράνομης...

Ηράκλειο: Αποχώρησαν από το αεροδρόμιο και κατέλαβαν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση οι αγρότες

Υπό κατάληψη τελεί το κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης...

Ηράκλειο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια σε διώξεις εκπαιδευτικών, φοιτητών, αγροτών

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 6:30...