12.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Σεμινάρια πιστοποίησης του ΕΦΕΤ

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Εστίασης Νομού Χανίων καλεί τα μέλη του και τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε σεμινάρια πιστοποίησης του ΕΦΕΤ (πιστοποιητικό εκπαίδευσης στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων), που διοργανώνουν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ.Η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων ορίζεται σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007 και αφορά τους επιχειρηματίες σε επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, καθώς και το προσωπικό τους.

Από την παραπάνω εκπαίδευση απαλλάσσονται όσοι διαθέτουν έγκυρο τίτλο σπουδών ή πιστοποιητικό ή αποδεικτικό παρακολούθησης προγράμματος εκπαίδευσης ή κατάρτισης, από το οποίο να προκύπτει σαφώς ότι είναι επαρκώς καταρτισμένοι σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας ή άλλου κατάλληλου κατά περίπτωση τομέα των τροφίμων.

Το κόστος του σεμιναρίου, συμπληρωμένης της πιστοποίησης από τον ΕΦΕΤ είναι 80 ευρώ για τον κάθε ενδιαφερόμενο και θα πρέπει να καταβληθεί με την έναρξη του σεμιναρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι 10/3/2013 στα γραφεία του Συλλόγου εστίασης στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Χανίων (γρ. 33) καθημερινά 10:00 με 15:00 ή στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Ελ. Βενιζέλου 4-κτίριο ΕΒΕΧ), καθημερινά 9-1 μ.μ.

Απαραίτητη για την αίτηση η σφραγίδα της επιχείρησης

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ