22.8 C
Chania
Τρίτη, 5 Μαΐου, 2026

O Π. Σημανδηράκης για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του Μ. Σκουλάκη

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο χρόνων από τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος διετέλεσε Υπουργός, βουλευτής και Δήμαρχος Χανίων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από την απώλεια του Μανώλη Σκουλάκη, της εμβληματικής μορφής, που υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο μας, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το ήθος, η εντιμότητα, η εργατικότητα και η αίσθηση της προσφοράς, που τον χαρακτήριζαν, τον κατέστησαν αληθινό και αγαπητό στις σχέσεις του με τους πολίτες, μέσω και της χαρισματικής επικοινωνίας που είχε μαζί τους.

Θα θυμόμαστε για πάντα τον ίδιο και τη σημαντική παρακαταθήκη που άφησε πίσω του, για τον Δήμο Χανίων και για ολόκληρα τα Χανιά».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρά τον κακό χαμό, επανεξελέγη πρόεδρος της ΓΣΕΕ ο Γιάννης Παναγόπουλος

Συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη, 5 Μαΐου 2026, η Διοίκηση της...

Παρουσίαση νέων δεξαμενών ύδρευσης στο Λιμνί Πολεμαρχίου από τη Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. καλεί σε παρουσίαση νέων δεξαμενών ύδρευσης στο Λιμνί Πολεμαρχίου την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 στις 13:00. Σημείο συνάντησης τα γραφεία στο Γεράνι.

16ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Ηράκλειο με στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Το 16ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας διοργανώνεται στις 9-10 Μαΐου 2026 στο Ηράκλειο με στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. 14 Ευρωπαϊκά Μόρια ECMECs.

Σύλληψη 38χρονου στο Ρέθυμνο για παράνομη οπλοκατοχή

Σύλληψη 38χρονου στο Ρέθυμνο για παράνομη οπλοκατοχή. Κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι, γεμιστήρες, 128 φυσίγγια και σκοπευτικό εξοπλισμό. Ενεργείται προανάκριση.