Viral οι χρυσοχέρες γιαγιάδες της Σητείας!

Κανένα σχόλιο

Η κ. Ευαγγελία Συκιανάκη από τη Νέα Πραισό Λασιθίου και η κ. Ευρυδίκη Χρυσουλάκη επίσης από τη Σητεία κοσμούν και το εξώφυλλο του “Γαστρονόμου”

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα τα θρυλικά Σητειακα ξεροτήγανα αλλά ακόμη περισσότερο οι δύο γιαγιάδες από τη Σητεία που δείχνουν βήμα βήμα τη διαδικασία έως ότου το εξαιρετικό αυτό γλύκισμα είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

Η κ. Ευαγγελία Συκιανάκη από τη Νέα Πραισό Λασιθίου και η κ. Ευρυδίκη Χρυσουλάκη επίσης από τη Σητεία, συμπεθέρες, νοικοκυρές και … master chefs με “ειδίκευση” στο τηγάνι, κοσμούν και το εξώφυλλο του “Γαστρονόμου” Ιουλίου, με τα υπέροχα πρόσωπά τους και τα “χρυσά” τους χέρια να προκαλούν χαμόγελα και αισθήματα ευφορίας!

"Sponsored links"

σητεια

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live