Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α. ανταποκρινόμενο, όπως ανακοίνωσε, σε αιτήματα παραγωγών για παράταση του χρόνου παραλαβής των εγκαταστάσεων ενεργητικής προστασίας για το έτος 2012 (αντιπαγετικούς ανεμιστήρες, αντιχαλαζικά δίχτυα και συνδυαστικών με αντιχαλαζικά δίχτυα και αντιβρόχινες μεμβράνες), αποφάσισε να παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των παραπάνω εγκαταστάσεων έως τις 28-02-2014. Υπενθυμίζεται ότι με την αρχική απόφαση του ΔΣ του ΕΛΓΑ προβλεπόταν ως καταληκτική ημερομηνία η 30-09-2013.
ΕΛΓΑ: Παράταση προθεσμίας παραλαβής εγκαταστάσεων ενεργητικής προστασίας για το έτος 2012
52
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Αγροτικά
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κίνα: Προειδοποιεί τις ΗΠΑ για τις κυρώσεις στο Ιράν – «Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας»
Η Κίνα προειδοποίησε ότι θα υπερασπιστεί τα οικονομικά της συμφέροντα, μετά...
Τζέφρι Σακς: “Νομίζω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι κυριολεκτικά ψυχικά ασθενής σε πολύ σοβαρό βαθμό. Η πιο επικίνδυνη στιγμή από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”
Σε μια ιδιαίτερα οξεία και εφ’ όλης της ύλης...
Εκπαίδευση: Λήξη της αργίας και επιστροφή της Χρύσας Χοτζόγλου στο σχολείο
Μετά από σχεδόν 18 μήνες απομάκρυνσης από τα εκπαιδευτικά...
Επιστολή 300 μεταναστών από το «κολαστήριο» της Σιντίκης: «Υποφέρουμε, παρακαλούμε βοηθήστε μας, παρακαλούμε σώστε μας»
Aνοιχτή επιστολή δημοσιοποιούν, μέσω της ΚΕΕΡΦΑ, 300 μετανάστες που...



