Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά το σχετικό έγγραφο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.) που αφορά τον διορισμό του υπολοίπου 50% των επιτυχόντων τυφλών της προκήρυξης του ν. 2643/1998 του έτους 2008. Σύμφωνα με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης η δημοσίευση της κατανομής διορισμού του υπολοίπου 50% των επιτυχόντων της προκήρυξης του έτους 2008 και των επιτυχόντων τυφλών της ειδικής προκήρυξης του ν. 2643/98 αναμένονταν με την έναρξη του έτους 2013. Οι επιτυχόντες της προκήρυξης του ν. 2643/98 του έτους 2008 και της ειδικής προκήρυξης τυφλών τηλεφωνητών αναμένουν την έκδοση της δεύτερης Υπουργικής απόφασης του διορισμού τους επί σειρά ετών. Η καθυστέρηση της υλοποίησης αυτών των δεσμεύσεων δημιουργεί καθεστώς φόβου και ανησυχίας στους επιτυχόντες που προσπαθούν να επιβιώσουν με μηδενικά οικονομικά μέσα. Στην αναφορά ο Βουλευτής Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση.
Ν. Μαριάς: Στη Βουλή ο διορισμός του υπολοίπου 50% των επιτυχόντων τυφλών της προκήρυξης του ν. 2643/1998 του έτους 2008
69
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τελικός Ισπανία – Αργεντινή: Βάσκοι αυτονομιστές επιτέθηκαν σε Ισπανούς στρατιώτες
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην πόλη Ναβάρα όταν Βάσκοι αυτονομιστές...
Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων: Η τέταρτη διοργάνωση ενώνει την κλασική σύνθεση με την ηλεκτρονική πρωτοπορία στο Ενετικό Λιμάνι
Με ένα διευρυμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που εκτείνεται χρονικά και...
Εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα Λοχία Κοσμά Γιαννακάκη στο Ζουνάκι Πλατανιά
Εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα Λοχία Κοσμά Γιαννακάκη στις 25 Ιουλίου 2026 στο Ζουνάκι Πλατανιά. Τιμή στον ήρωα της Κυπριακής εισβολής του 1974.
Μαρκογιαννάκης: Υποστήριξη των αιτημάτων για το Κτηματολόγιο στη συνάντηση με Παπαστεργίου
Ο βουλευτής Χανίων Αλ. Μαρκογιαννάκης χαιρετίζει τη συνάντηση Δικηγορικών Συλλόγων Κρήτης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το Κτηματολόγιο και ζητά παράταση και υιοθέτηση προτάσεων.



