24.8 C
Chania
Κυριακή, 10 Μαΐου, 2026

«Ξαναχτυπά» η Ρουμάνα μετεωρολόγος: Προετοιμαστείτε για το νέο κυκλώνα. Οι μελλοντικές γενιές θα πρέπει να συνηθίσουν σ’ αυτά τα φαινόμενα

Ημερομηνία:

Τη βεβαιότητα της πως οι μεσογειακές χώρες θα πρέπει να προετοιμάζονται για φαινόμενα αντίστοιχα με εκείνο της Χαλκιδικής, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, εξέφρασε -μέσω του καναλιού Digi24- η Ρουμάνα μετεωρολόγος Σιμόνα Καπσούνα.

Μιλώντας στο κανάλι όπου εργάζεται, η μετεωρολόγος υποστήριξε πως «σε γενικές γραμμές οι παράκτιες περιοχές είναι οι πλέον προτιμώμενες για να ζει ο πληθυσμός, αλλά υποφέρουν όλο και περισσότερο από την κλιματική αλλαγή».

«Οι μελλοντικές γενιές θα πρέπει να συνηθίσουν σ’ αυτά τα φαινόμενα και θα πρέπει να ληφθούν αναγκαστικά μέτρα την επόμενη δεκαετία ειδικά στη Μεσόγειο για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή», επισήμανε η μετεωρολόγος.

Την Πέμπτη ανέφερε ότι «ένας άλλος κυκλώνας αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια της Παρασκευής θα περάσει από την Ιταλία, θα φθάσει στο Αιγαίο και έτσι θα επηρεάσει και την Ελλάδα και θα ανέβει στη Μαύρη Θάλασσα αναφέροντας ότι «αυτός ο κυκλώνας θα φέρει ξανά καταιγίδες, ίσως όχι τόσο έντονες ενώ θα πέσουν και οι θερμοκρασίες».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρούριο Ιτζεδίν: Συναγερμός για την ιστορική κληρονομιά μετά την κατάρρευση τμήματος των τειχών

Η πρόσφατη υποχώρηση ενός μεγάλου τμήματος του δυτικού εξωτερικού...

Χάρης Μαμουλάκης: «Καμία ανοχή στον φασισμό, καμία υποχώρηση απέναντι στην υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών»

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης: «Καμία ανοχή στον φασισμό». Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε την ανάγκη υπεράσπισης της δημοκρατίας.

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ από ταράτσες. Αφαίρεσε θερμοσίφωνες αξίας 600€, τα πούλησε σε ανακύκλωση. Βρέθηκαν φυσίγγια στην οικία του.

ΕΛΜΕ Χανίων: Καταγγέλλει κλήτευση μαθητών σε απολογία για κινητοποιήσεις

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει την κλήτευση τριών μαθητών του Μουσικού Σχολείου σε απολογία για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Προκηρύσσει στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας.