32.5 C
Chania
Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2026

Συνάντηση για τον εθελοντισμό

Ημερομηνία:

Χθες Παρασκευή, 15 Ιουλίου, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη, έγινε συνάντηση των εκπροσώπων των εθελοντικών ομάδων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ομάδα Εθελοντών του πρώην Δήμου Ακρωτηρίου «Καγιαλές», Εθελοντική οργάνωση έρευνας και διάσωσης «ΔΙΑΣ», Εθελοντική Ομάδα Δήμου Χανίων, Λέσχη 4Χ4, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Σώμα Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού) με τον Αντιπεριφερειάρχη και συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τον εθελοντισμό και την Πολιτική Προστασία.

Συμφωνήθηκε και από όλες τις πλευρές ότι η άριστη συνεργασία που υπήρχε μέχρι σήμερα σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, θα συνεχιστεί και στο μέλλον με τον ίδιο σχεδιασμό και την ίδια καλή διάθεση.

Οι δράσεις των ομάδων αυτών είναι ένας ξεχωριστός τομέας για τον οποίο απαιτείται από μεν την πλευρά των εθελοντών εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, τις οποίες διαθέτουν, από δε την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας – μέσω του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, όπως άλλωστε προβλέπουν και οι σχετικές διατάξεις – ο συντονισμός και η διάθεση των ομάδων αυτών σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης στα οποία θα μπορούν να είναι χρήσιμες και παραγωγικές.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γενικό Νοσοκομείο Χανίων: Πρωτοποριακή καρδιολογική επέμβαση σε ασθενή υψηλού κινδύνου στο Αιμοδυναμικό Τμήμα — Πρώτη σε περιφερειακό νοσοκομείο της χώρας

Πρωτοποριακή καρδιολογική επέμβαση στο ΓΝΧ «Ο Άγιος Γεώργιος» — η πρώτη σε περιφερειακό νοσοκομείο της Ελλάδας. Από το 2017, 8.700+ στεφανιογραφίες και 24ωρη λειτουργία.

Πρόγραμμα ψεκασμών κατά των κουνουπιών στα Χανιά για την εβδομάδα 24-30 Αυγούστου 2026

Πρόγραμμα ψεκασμών κατά των κουνουπιών στα Χανιά 24-30 Αυγούστου 2026. Επιχειρήσεις σε Δήμους Χανίων, Σφακίων, Κισσάμου, Καντάνου-Σελίνου και Αποκορώνου από την Περιφερειακή Ενότητα.

Σύλληψη 38χρονου Σέρβου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με πλαστά έγγραφα και καταζήτηση για ανθρωποκτονία

Σύλληψη 38χρονου Σέρβου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με πλαστά έγγραφα Τσεχίας. Αναζητείται από Μαυροβούνιο για ανθρωποκτονία. Κατασχέθηκαν 90.000€ ρολόγια και 4.770€.

Στη Βουλή οι ζημιές σε δίκτυα ύδρευσης από έργα οπτικών ινών στο Ηράκλειο

Ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή για τις ζημιές σε δίκτυα ύδρευσης του Ηρακλείου από έργα οπτικών ινών. Ζητά απαντήσεις από Υπουργούς.