Βγήκαν οι Χανιώτες, βγήκαν στα Χανιά και οι ΝΑΤΟϊκοί

Κανένα σχόλιο

Φίλος αναγνώστης της εφημερίδας μας ενημέρωσε ότι δε βγήκαν μόνο οι Χανιώτες στην πόλη μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων αλλά και οι ΝΑΤΟϊκοί.

Το παλιό λιμάνι ήταν γεμάτο από στρατιώτες.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στη σελίδα των βάσεων βρήκαμε και σχετικό έγγραφο το οποίο ενημερώνει ότι δε χρειάζεται πλέον ειδική άδεια για να βγουν από τα σπίτια τους και ότι μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα στην πόλη των Χανίων. Όμως, τους υπενθυμίζουν ότι τα μέτρα απαγόρευσης για κυκλοφορία εκτός νομού παραμένουν και το πρόστιμο είναι 300 ευρώ.

"Sponsored links"

Διαβάστε πατώντας ΕΔΩ όλο το σχετικό έγγραφο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live