Γάμοι και βαπτίσεις: Με προσκλητήριο και τεστ στο χέρι οι καλεσμένοι από τις 15 Ιουλίου

Κανένα σχόλιο

Με μελανά χρώματα περιγράφουν την κατάσταση των επιχειρήσεων τους, οι επαγγελματίες των catering και των «κτημάτων» που διατίθενται για εκδηλώσεις γάμων, βαπτίσεων κ.τ.λ., ενόψει της επιβολής του διαχωρισμού σε αμιγείς και μικτούς χώρους από τις 15 Ιουλίου.

«Ήδη στην Κρήτη έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού εκεί οι γάμοι και οι βαπτίσεις γίνονται με 2.000 και 3.000 προσκεκλημένους και όχι με 200 και 300», ανέφερε στα Dnews, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαδάς.

Με προσκλητήριο και τεστ στο χέρι οι καλεσμένοι

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις, προϋπόθεση συμμετοχής στις γαμήλιες εκδηλώσεις είναι από τις 15 Ιουλίου, η πιστοποίησης μη νόσησης (rapid test, ή μοριακό).

«Δεν είναι δυνατόν ούτε για μας, ούτε και για εκείνους να αναλάβουν τέτοιο έξοδο της τάξης των 20 ευρώ ανά άτομο, οπότε οι καλεσμένοι θα πρέπει να το επωμιστούν», ανέφερε ο κ. Καββαδάς.

Καταλήγει δε, λέγοντας ότι είναι αδύνατον σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να «ενσωματωθούν» και να αρχίσουν να εφαρμόζονται τέτοιοι κανόνες, ιδίως όσον αφορά στους εργαζόμενους:

«Τα προβλήματα του προσωπικού είναι μεγάλα. Το 50% δεν είναι εμβολιασμένο, αλλά και σήμερα να ξεκινήσουμε με τους εμβολιασμούς, διαθέσιμο προσωπικό θα έχουμε μετά από δυο μήνες, αλλιώς θα πρέπει να επιβαρύνεται ο εργαζόμενος το τεστ. Συνεπώς στην πράξη δεν μπορεί να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο. Διότι ο εργαζόμενος μέχρι να κάνει το εμβόλιο θα πρέπει να αποδεικνύει ότι είναι υγιής πληρώνοντας το τεστ. Δηλαδή θα παίρνει 30 ευρώ και ανά δυο μέρες θα δίνει 20 για το τεστ».

 

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live