Γέμισε κόπρανα σκύλων η Σφακίων

Κανένα σχόλιο

Όποιος τη νύχτα πορπατεί, λάσπες και σκατά πατεί, λέει η παροιμία, όμως στα Χανιά, στην οδό Σφακίων ο κίνδυνος να πατήσεις σκατά είναι υπαρκτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Ο λόγος; Ασυνείδητοι συμπολίτες μας που βγάζουν βόλτα τους σκύλους τους όμως δε φροντίζουν να συλλέγουν τα κόπρανα που αφήνουν στο δρόμο.

Πραγματικά, σχεδόν κάθε 20 μέτρα υπάρχουν κόπρανα σκύλων. Βεβαίως, ουδείς πεθαίνει αν τα πατήσει, όμως οπωσδήποτε το θέαμα είναι άσχημο όπως επίσης… και η μυρωδιά αν τα πατήσεις.

Μήπως, αφού δεν καταλαβαίνουν κάποιοι αγαπημένοι μας συμπολίτες, να αυστηροποιηθεί κάπως το πλαίσιο με ποινές για όσους δεν φροντίζουν ώστε τα ζώα τους να μη λερώνουν τους κοινόχρηστους χώρους;

"Sponsored links"

 

 

 

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live