Δρομολογείται η παραχώρηση του στρατόπεδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων – Στις 15 Δεκεμβρίου ανοίγει ο Δημοτικός Κήπος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στην άμεση παραχώρηση από το ΥΠΕΘΑ του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων αναφέρθηκε στη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον κ. Σημανδηράκη, θα παραχωρηθούν τελικά 52 αντί 54 στρεμμάτων, με αντίτιμο 75.000 ευρώ ανά έτος. Ο Δήμαρχος το υπουργείο ζητά τη διατήρηση των δύο υφιστάμενων ακινήτων στη ΒΑ πλευρά (κτήριο στρατολογίας, κτήριο στρατιωτικής μπάντας) επιφάνεια συνολικής έκτασης 2 στρεμμάτων, τα οποία χρειάζεται.

Ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την οριστική επίλυση ενός θέματος που εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ υπογράμμισε ότι οι χρήσεις του ακινήτου, θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

"Sponsored links"

Στα μέσα Δεκεμβρίου η πρόσβαση στον Δημοτικό Κήπο

Στο μεταξύ, στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι ανοικτός για τους επισκέπτες, ο Δημοτικός Κήπος Χανίων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τα Χανιά της επόμενης μέρας” Γρηγόρη Αρχοντάκη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Καλογριδάκης υπενθύμισε ότι το έργο προβλέπονταν μεν να παραδοθεί στις 15 Οκτωβρίου, ωστόσο ο εργολάβος ζήτησε την προβλεπόμενη στην σύμβαση παράταση ενός μήνα.

Μέχρι τότε, ο Δημοτικός Κήπος θα είναι επισκέψιμος, χωρίς να αποκλείεται η συνέχεια κάποιων εργασιών, που δεν θα συνιστούν εμπόδιο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live