Ενημέρωση Περιφερειάρχη από τον καθηγητή Ν. Τζανάκη για τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση για τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Κρήτη είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠαΓΝΗ, Νίκο Τζανάκη, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρου Ν. Βαμβακά.

Ο κ. Τζανάκης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη για την επιδημιολογική εικόνα της πανδημίας στην Κρήτη συνολικά και στις επιμέρους Περιφερειακές Ενότητες, με βάση τα δεδομένα του Εργαστηρίου Επιδημιολογικής Ανάλυσης της Πανδημίας, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, του οποίου είναι ο ίδιος υπεύθυνος.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live