26.8 C
Chania
Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2026

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Βούτση – Καταγγέλλει παραβίαση των γραφείων της Επιτροπής χρέους

Ημερομηνία:

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την αλλαγή κλειδαριών στα γραφεία που στεγαζόταν η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που είχε συστήσει κατά την περίοδο της θητείας της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αναρτήσεις της στο twitter, κατήγγειλλε ότι σήμερα κάποιοι παραβίασαν το γραφείο της και άλλαξαν τις κλειδαριές στα γραφεία που χρησιμοποιούσε η Επιτροπή, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Νίκο Βούτση ότι βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια.

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», ανέφερε η πρώτη ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία», σημείωσε στη δεύτερη ανάρτηση η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα», έγραψε στην τρίτη ανάρτηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση σημείωναν πάντως ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της και παρέμπεμπαν στις τέσσερις αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στην κοινοβουλευτική διαφάνεια και οι οποίες αναφέρουν ότι τα γραφεία πρέπει να αδειάσουν και τα μέλη της επιτροπής να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προφυλακιστέα η 46χρονη κατηγορούμενη για τον εμπρησμό στην Marfin

Με σύμφωνη γνώμη της 3ης ανακρίτριας και του εισαγγελέα...

Εκδήλωση του ΚΚΕ στα Παλαιά Ρούματα για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ

Εκδήλωση του ΚΚΕ στα Παλαιά Ρούματα Πλατανιά για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Κατάθεση στεφάνων στο Αποπηγάδι και ομιλία του Δημήτρη Ανθούση.

Απαγόρευση κολύμβησης στη Νέα Χώρα μέχρι τον Κλαδισσό λόγω της ρύπανσης από λύματα

Απαγόρευση κολύμβησης στη Νέα Χώρα Χανίων με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη λόγω βλάβης στο δίκτυο ακαθάρτων. Διάθεση λυμάτων στη θάλασσα μετά από υγειονομικό έλεγχο.

Συνελήφθη 21χρονος στα Χανιά για διακίνηση ναρκωτικών μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών

Σύλληψη 21χρονου στα Χανιά για εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 12+ κιλά κάνναβης και σχεδόν κιλό κοκαΐνης μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.