Επίσκεψη Προέδρου ΕΟΔΥ κ. Θεοκλή Ζαούτη στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια του νέου ΠΕΔΥ

Κανένα σχόλιο

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ.Θεοκλής Ζαούτης  θα μεταβεί αύριο Τετάρτη 11.01.2023 στο Ηράκλειο Κρήτης για τα εγκαίνια του νέου ΠΕΔΥ Κρήτης.

Ο κ.Ζαούτης θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης στις 12.00πμ και θα έχει συνάντηση με τον Πρύτανη  κ. Κοντάκη, στη διάρκεια της οποίας θα υπογραφεί και το μνημόνιο συνεργασίας από τον ΕΟΔΥ και το Πανεπιστήμιο Κρήτης για το νέο ΠΕΔΥ.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ θα επισκεφτεί το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Εργαστήριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Μικροβιακής Παθογένεσης.( Εργαστήρια αναφοράς).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live