Ηράκλειο: Εξάγουμε κατσίγαρο και τον κάνουν καλλυντικά!

Κανένα σχόλιο

Κι όμως, η Κρήτη άρχισε να εξάγει ποσότητες κατσίγαρου, που για τα ελληνικά δεδομένα θεωρούνται λύματα, δηλαδή απόβλητα, όπως αποκάλυψε σήμερα το “Ράδιο Κρήτη”!

Ο Διευθυντής Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Μανώλης Φραγκάκης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, επιβεβαίωσε την παρουσία πλοίου, τις τελευταίες ημέρες, στο λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο θα μεταφέρει τεράστιες ποσότητες κατσίγαρου στη μακρινή Δανία.

Όπως είπε ο κ. Φραγκάκης, εξαγωγέας από την περιοχή της Μεσαράς, μεταφέρει τις ποσότητες αυτές με βυτία στο λιμάνι του Ηρακλείου για να φορτωθούν στο πλοίο, όμως, η ποσότητα της υγρασίας που υπάρχει στον κατσίγαρο, λόγω και της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο, δεν είναι η επιτρεπόμενη.

"Sponsored links"

Έτσι, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να αποξηρανθεί περαιτέρω.

Όπως είπε ο κ. Φραγκάκης, στη Δανία θα χρησιμοποιηθεί για φαρμακευτικούς και καλλυντικούς σκοπούς ενώ οι εργασίες γίνονται με τεράστια προσοχή ώστε να μην προκληθεί ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

“Το θέμα μας είναι να μην ακυρωθεί η φόρτωση καθώς η ζημία θα είναι τεράστια”, τόνισε χαρακτηριστικά ενώ η ποσότητα που πρόκειται να φορτωθεί εκτιμάται περίπου στους … 2.000 τόνους κατσίγαρου!

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live