14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η οικογένεια Τσατσαρωνάκη ετοιμάζει μέγα τουριστική επένδυση και στο Ελαφονήσι;

Ημερομηνία:

Μετά τα Φαλάσαρνα φαίνεται ότι η οικογένεια Τσατσαρωνάκη ετοιμάζεται για τουριστικές επενδύσεις και στο Ελαφονησι!

Όπως αναφέρεται σε κείμενο το οποίο υπογράφει ο Δημήτρης Ι. Παπαδομάρκακης για το Real Estate and Development η οικογένεια Τσατσαρωνάκη είναι ο νέος ιδιοκτήτης της παραθαλάσσιας έκτασης, στη παραλία «Βουλισμένη Ελαφονήσου» συνολικού εμβαδού 610.807,65 τ.μ

Συγκεκριμένα η εταιρεία “ΑΕΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΑΕ” συμφερόντων οικογένειας Τσατσαρωνάκη αγόρασε έναντι €1.750.000 την «ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΑΕ», εταιρεία κατά 100% θυγατρική της ΑΕΓΕΚ, η οποία έχει στην κατοχή της, την εν λόγω έκταση .

Το ακίνητο διαθέτει άδεια για ήπιας μορφής τουριστική εκμετάλλευση και βρίσκεται σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Η αγορά έγινε στο πλαίσιο της τακτοποίησης μέρους των δανειακών της υποχρεώσεων της ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ.

Η οικογένεια Τσατσαρωνάκη γνωστή από τη δραστηριότητά της στον τομέα της αρτοποιίας έχει δρομολογήσει μεγάλη επένδυση στη θέση Φαλάσαρνα με ξενοδοχειακές υποδομές υψηλών προδιαγραφών, κατοικίες αλλά και ανάπτυξη καλλιεργειών για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων

Η ανακοίνωση της ΑΕΓΕΚ

«Η ΑΕΓΕΚ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, στο πλαίσιο της  επιχειρηματικής πολιτικής της  και προς το σκοπό  της μείωσης δανειακών υποχρεώσεών της  από την αλληλέγγυα και εις ολόκληρον ευθύνη της, ως εγγυήτρια,  της συνδεδεμένης εταιρίας ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε., προέβη την  Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 στην  πώληση   της συμμετοχής της 100% στην θυγατρική εταιρία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΝ Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΑΕ» και τον δ.τ. ΑΕ Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ,  στην ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΑΕΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον δ.τ. ΑΤΕΦΑ, με συνολικό καταβληθέν τίμημα, ένα εκατομμύριο επτακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (1.750.000,00€)».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...