Κάλεσμα του Δήμου Χανίων σε επαγγελματίες για τη διοργάνωση Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού και Τουρισμού Εμπειρίας

Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων έχει εντάξει στο σχεδιασμό του για το 2023, την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με σκοπό την παροχή μοναδικών εμπειριών στους επισκέπτες των Χανίων. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι με αυτόν τρόπο θα καταφέρουμε, πέραν του κλασσικού μοντέλου «ήλιος – θάλασσα» το οποίο οφείλουμε να διατηρήσουμε, να αναπτύξουμε το παρεχόμενο τουριστικό αγαθό περαιτέρω και να πετύχουμε, μέσω των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, την προσέλκυση ποιοτικότερων επισκεπτών και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Απαραίτητος παράγοντας για την ευόδωση των παραπάνω, είναι η συνεργασία του Δήμου με τους επαγγελματίες του είδους, ούτως ώστε να οργανωθούν από κοινού δράσεις και να προωθηθούν ενέργειες προβολής και προώθησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης των Χανίων.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων προγραμματίζει να οργανώσει ένα Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμούστα μέσα Μαΐου 2023, στο οποίο θα προβληθούν οι δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού και θα δοθεί η ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ελληνικό αλλά και το ξένο κοινό.

"Sponsored links"

Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα του Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού και Τουρισμού Εμπειρίας, να προσέλθουν  στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 15:00για ενημέρωση ενεργειών και συζήτηση με αντικείμενο τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο t-tourismos@chania.gr ή τηλεφωνικά στο 28213-41626.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live