15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Καταγγελία Πολάκη για νέο σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων με «οσμή» Πάτση

Ημερομηνία:

Ακόμη μια περίπτωση «γαλάζιας» διαπλοκής αναδεικνύει με ανάρτησή του βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στο φόντο των συνταρακτικών αποκαλύψεων για την για την «δράση» του πρώην βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην Ρεβέκκα Πιτσίκα, καταγγέλοντας πως η διορισμένη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πόστο του επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ,  κ. Πίτσικα επιφύλαξε μια σειρά εξαιρετικά επωφελών για την ίδια απευθείας αναθέσεων σχετικά με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ΕΡΤ, ΑΔΜΗΕ και ΕΛΤΑ.

«Η τόσο “άριστη” αυτή κυρία, παίρνοντας το γενικό μήνυμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για γενικευμένο “ντου” στα κρατικά ταμεία, δεν παρέλειψε να επιφυλάξει ΚΑΙ για τις δικές της τσέπες μια σειρά από σκανδαλώδεις αναθέσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και καταλήγει με το χαρακτηριστικό «to be continued», προαναγγέλοντας έτσι νέες αποκαλύψεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ!!! (ευχαριστω Μάρκο Χατζησάββα).

Αυτή η παρέα κοράκων που δυστυχώς επέτρεψε ο λαός να μας κυβερνάει… ΔΕΝ θα μας αφήσει να βαρεθούμε ποτέ !

Τι θα γίνει βρε παιδιά εκεί στη ΝΔ…;   Δεν σας προλαβαίνουμε πια…!

Πάμε λοιπόν για ένα άλλο νέο “άριστο” κυβερνητικό μπουμπούκι, από αυτά που δεν ποτίζονται με νερό, αλλά μόνο με “ζεστό” δημόσιο χρήμα, από εκείνο που δυστυχώς αφήσαμε στα κρατικά ταμεία.Τα βρήκαμε ψάχνοντας για το αρχιλαμόγιο τον Πάτση:

Ο λόγος για την επονομαζόμενη Ρεβέκκα Πιτσίκα (φωτο 1), ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και από τους επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ (φωτο 2), και που όπως διαβεβαιώνει το φιλοκυβερνητικό capital.gr “διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για θέματα αξιολόγησης στελεχιακού δυναμικού, με απόφαση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη” (φωτό 3) !!!

Υπεύθυνη δηλαδή να προτείνει στον πρωθυπουργό τα πιο κατάλληλα επίδοξα κοράκια από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ για να ρουφάνε με αναθέσεις και συνοπτικές διαδικασίες το αίμα του ελληνικού λαού…!  Αξιοποιώντας δηλαδή τη θητεία της στην ελεύθερη αγορά να βρίσκει κάτι τύπους σαν εκείνο τον χρυσοπληρωμένο κ. Στάση της ΔΕΗ…

Μόνο που η τόσο “άριστη” αυτή κυρία, παίρνοντας το γενικό μήνυμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για γενικευμένο “ντου” στα κρατικά ταμεία, δεν παρέλειψε να επιφυλάξει ΚΑΙ για τις δικές της τσέπες μια σειρά από σκανδαλώδεις αναθέσεις, κάποιες από τις οποίες έχουμε την τιμή να σας παρουσιάζουμε απόψε…

Πάμε λοιπόν…

  1. Ανάθεση για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στα ΕΛΤΑ (ναι στα ΕΛΤΑ, εκείνου του ανεκδιήγητου Διευθύνοντα Συμβούλου που παραιτήθηκε για την υπόθεση αναθέσεων στον Πάτση…) για κάλυψη 56-70 θέσεων Συμβούλων – Ειδικών Συνεργατών, έναντι 287.000 € (φωτο 4)
  2. Ανάθεση για παροχή υπηρεσιών στην ΕΡΤ για ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος της Απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού, έναντι 59.000 € (φωτο 5)
  3. Ανάθεση για παροχή υπηρεσιών στον ΑΔΜΗΕ (“κατόπιν έρευνας αγοράς”) για… μοντέλο ικανοτήτων, online testing και κάτι συνεντεύξεις, έναντι 90.000 € (φωτο 6)

Λοιπόν, τα παραμύθια τέλειωσαν με αυτό το κόμμα και αυτή την κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (όσο έκπληκτος και ανενημέρωτος κι αν παρουσιάζεται κάθε φορά…) είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την πιο αισχρή καταλήστευση δημόσιων πόρων που διαπράχτηκε ποτέ στη χώρα από τη Μεταπολίτευση.

Αυτό το έρεβος θα παύσει μόνο τη μέρα που θα καταρρεύσουν κάτω από την οργή των ανθρώπων αυτής της χώρας που δεινοπαθεί από την ακρίβεια και τις δυσκολίες… την ώρα που παρακολουθούν άναυδοι τα απανωτά σκάνδαλα των “αρίστων” του Μητσοτάκη, που κάποτε πίστεψαν ότι θα τους σώσει…

"google ad"

Θα συνεχίσουμε την έρευνα ΚΑΙ γιαυτήν την κυρία και… ο Θεός ξέρει τι άλλο θα βρούμε!  Για παράδειγμα, βλέπουμε την αγαστή της συνεργασία με τον άλλο “συναγωνιστή της στην ΝΔ, εκείνον τον λεμονανθό τον Μαραβέγια… (φωτό 7)

Στο επανιδείν… (to be continued).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ