Κρήτη: Σε ποια περιοχή καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία της χώρας

Κανένα σχόλιο

Υψηλές θερμοκρασίες και λιακάδα προβλέπεται για σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου στην Κρήτη, ωστόσο οι πρωινές θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να πέφτουν… χαμηλότερα σε πολλές περιοχές του νησιού.

Σύμφωνα με το άρθρο του Κώστα Λαγουβάρδου, Διευθυντή Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, η θερμοκρασία έφτασε μέχρι και τους 7 βαθμούς Κελσίου στο Τζερμιάδο.

Όπως διακρίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, δυο σημεία της Κρήτης είναι μεταξύ των 8 ψυχρότερων σημείων της επικράτειας το πρωί της Παρασκευής 16/09. Μάλιστα, οι 7.7 βαθμοί στο Τζερμιάδο είναι η χαμηλότερη θερμοκρασία σε όλη τη χώρα.

"Sponsored links"

Οι 8 χαμηλότερες τιμές θερμοκρασίας που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr σε όλη την Ελλάδα δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Στον αντίποδα, οι μέγιστες θερμοκρασίες άγγιξαν χθες ακόμη και τους 36 βαθμούς στη Λάρισα:

in.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live