15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: 45χρονος σε αμόκ έσπασε το σπίτι και απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα του με μαχαίρι

Ημερομηνία:

Μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν το τελευταίο 24ωρο οι αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί σε γειτονιά του Ηρακλείου όταν από ένα σπίτι άρχισαν να ακούγονται δυνατοί ήχοι και ουρλιαχτά. Όπως διαπιστώθηκε ένας 45χρονος σε κατάσταση αμόκ έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι παρουσία της 75χρονης μητέρας του. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να χτυπήσει την ηλικιωμένη μητέρα του με την ίδια να καλεί έντρομη την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και αντίκρισαν μία απίστευτη εικόνα με τα πάντα μέσα να είναι αναποδογυρισμένα και σπασμένα. Η 75χρονη ανέφερε ότι ο γιος της την χτύπησε ενώ παράλληλα εξήγησε στους αστυνομικούς ότι έχει πέσει θύμα επιθετικής και σωματικής βίας από τον 45χρονο και στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...