Λινού: Το βρετανικό στέλεχος τείνει να κυριαρχήσει – Να ληφθούν μέτρα για σχολεία και ΜΜΜ

Κανένα σχόλιο

Τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική, κρούει η Αθηνά Λινού, ενώ σημειώνει πως υπάρχει μεγάλη διασπορά της βρετανικής μετάλλαξης.

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μίλησε στο Mega και ξεκαθάρισε πως τα κρούσματα στην Αττική αυξάνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά την λήψη μέτρων. Ταυτόχρονα, τονίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθούν και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.

«Λυπάμαι που θα το πω, ίσως γιατί υπάρχει αύξηση κρουσμάτων, θα δούμε στις εισαγωγές στα νοσοκομεία της Αττικής», είπε χαρακτηριστικά.

"Sponsored links"

Παράλληλα, δήλωσε ότι έχει πληροφορίες από νοσοκομειακά κέντρα, τα οποία αναφέρουν πως τα μισά από τα νέα κρούσματα είναι βρετανική μετάλλαξη. «Τείνει να επικρατήσει», σημείωσε.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από νοσοκομειακά κέντρα, όταν έγινε η ταυτοποίηση των νέων κρουσμάτων, φάνηκε ότι τα μισά ήταν βρετανική μετάλλαξη. Δεν υπάρχουν ακόμη επαρκείς στοιχεία, αλλά φαίνεται πως ήδη έχει γίνει μεγάλη διασπορά της μετάλλαξης», είπε η Αθηνά Λινού.

Στη συνέχεια, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ξεκαθάρισε ότι χρειάζονται να ληφθούν άμεσα μέτρα, τόσο για τα σχολεία που λειτουργούν ήδη, όσο και για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

«Να παρακολουθήσουμε την κατάσταση στα σχολεία και να παρθούν μέτρα όπου δεν κλείνουν», είπε και συμπλήρωσε ότι «δεν λαμβάνουμε υπόψη τα ΜΜΜ… αν αργούν τα δρομολόγια αυτή την περίοδο, δρούμε πολύ επιπόλαια».

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live