Μαθήτρια από το Ηράκλειο δίνει την προσωπική της μάχη για την υγεία της – Δυσβάσταχτο το οικονομικό κόστος για την οικογένεια

Κανένα σχόλιο

Σε νέα κινητοποίηση βρίσκεται η εκπαιδευτική κοινότητα στο Ηράκλειο, για μαθήτρια της Β’ Τάξης του 11ου Λυκείου Ηρακλείου, η οποία με θάρρος δίνει την προσωπική της μάχη για την υγεία της. Η έφηβη η οποία πάσχει από σάρκωμα τύπου Ewing έχει μεταβεί σε ειδικό κέντρο της Μπολόνια στην Ιταλία όπου οι θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν έναν περίπου χρόνο.

Το κόστος τόσο της θεραπείας όσο και της διαμονής είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια του κοριτσιού. Για τον λόγο αυτό, η εκπαιδευτική κοινότητα στο Ηράκλειο ανασυντάσσει τις δυνάμεις της ζητώντας τη συνδρομής εκπαιδευτικών, γονέων μαθητών αλλά και των πολιτών προκειμένου να ανοίξει μια “μεγάλη αγκαλιά” για την έφηβη που δοκιμάζεται.

Η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει ήδη ενημερώσει τα σχολεία για τη νέα εκστρατεία αγάπης που έχει ξεκινήσει, ενώ σχετική ανάρτηση έκανε και ο Τάκης Σάπιος, διευθυντής στο Λύκειο Ασημίου, εκλεγμένο μέλος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου και αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Ηρακλείου.

"Sponsored links"

Μαθήτρια ανάρτηση σάρκωμα

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα του Δεκέμβρη η εκπαιδευτική κοινότητα κινητοποιήθηκε για μία ακόμη φορά, ευαισθητοποιώντας τους πάντες, για την περίπτωση μαθητή του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου ο οποίος έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο εντυπωσιακή που μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, συγκεντρώθηκαν τα χρήματα και η επέμβαση του 14χρονου έγινε με επιτυχία νωρίτερα από όσο αρχικά είχε προγραμματιστεί.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live