Με παροχές και χωρίς υποκλοπές θα πάει η κυβέρνηση στις εκλογές – Επικοινωνιακή αντεπίθεση με συνεντεύξεις Τύπου

Κανένα σχόλιο

Με δεδομένο ότι ο χρόνος για να μπει η χώρα και επίσημα σε προεκλογική περίοδο έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα, η κυβέρνηση μέσα από τις κινήσεις που κάνει δείχνει ότι έχει αποφασίσει την τακτική την οποία θα ακολουθήσει μέχρι τις κάλπες.

Όπως δείχνουν όλα, θα στηριχτεί στην εξής λογική.

Παροχές για όλους και «δωράκια » της τελευταίας στιγμής στους ευάλωτους πολίτες και παράλληλα, πάγωμα όλων των υποθέσεων που έχουν να κάνουν με τις υποκλοπές και με τα σκάνδαλα διαφθοράς που ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα το κυβερνών κόμμα.

"Sponsored links"

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, ο πρωθυπουργός αναμένεται μέσα από την διαδικασία συνεντεύξεων Τύπου να εξαγγέλλει μέτρα υπέρ των πολιτών.

Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα το μεσημέρι όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στους δημοσιογράφους για τα θέματα οικονομίας, ανάπτυξης και αγοράς εργασίας, καθώς και για τις παροχές που έχει εξαγγείλει. Δηλαδή, την νέα αύξηση στον κατώτατομισθό από 1η Απριλίου, τα σενάρια για νέα μέτρα στήριξης, αλλά και για το Market Pass το οποίο ξεκινά από την 1η Φεβρουαρίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε συνέντευξή του, δεν απέκλεισε νέα μέτρα στήριξης, ενώ επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνία ότι πρόκειται για προεκλογικές εξαγγελίες. Ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι δεν συνδέονται με τις εκλογές, που αναμένονται Απρίλιο ή Μάιο.

«Έχουμε αποδείξει ότι κινούμαστε με σωφροσύνη. Δεν κινούμαστε στον πολιτικό χρόνο με βάση τη λογική “δώσε κάτι, για ναεξαγοράσεις”. Η στήριξη στην κοινωνία είναι για να ανταπεξέλθει στις πρωτόγνωρες δυσκολίες που μας βρήκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια. Ο πλανήτης δεν έχει ξαναγνωρίσει τέτοιες δυσκολίες μετά τον Β’ παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτή η στήριξη είναι προϊόν της οικονομικής μας πολιτικής. Το γεγονός ότι δεν συζητάμε εδώ και έξι-επτά μήνες καθόλου για τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας στα σπίτια, δεν έγινε στην τύχη. Δεν εξαφανίστηκε κάποια στιγμή ως μαγική εικόνα. Έγινε γιατί υπήρχε μια συγκεκριμένη πολιτική. Κάθε δυνατότητα που υπάρχει, αξιοποιείται με σωφροσύνη για να ωφεληθεί η κοινωνία και για να ανοίξουν δρόμοι ανάπτυξης και προκοπής για τον κόσμο», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο θέμα, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να σταματήσει κάθε συζήτηση γύρω από τις υποκλοπές. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το κυβερνών κόμμα απέρριψε το αίτημα του επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου να ενημερώσει την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας για τα όσα έχει μάθει έως τώρα από τους παρόχους.

Προκειμένου, δε, να στείλει μήνυμα στην κοινωνία ότι η ΝΔ έχει μηδενική ανοχή στην διαφθορά συμφώνησε στην άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ανδ. Πάτση για να διερευνηθεί το θέμα των απευθείας αναθέσεων.

Παράλληλα, τα κυβερνητικά στελέχη θα αναδεικνύουν όποιες υποθέσεις έχουν να κάνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ (υπόθεση Καλογρίτσα, Μάτι) επιχειρώντας έτσι να ταυτίσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την διαφθορά, αλλά και την ανικανότητα.

topontiki.gr

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live