Οικολόγοι Πράσινοι ΠΚ Χανίων: Στις Δημοκρατίες δεν λιντσάρουν, κύριε Καμμένε

Κανένα σχόλιο

Είναι επικίνδυνος ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος που προτρέπει τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν το δήμαρχο Αριστοτέλη Χρ. Πάχτα για τη μόλυνση των νερών του Νεοχωρίου με αρσενικό, από τη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού.

Δεν έχει κατανοήσει δύο πράγματα: ότι οι κάτοικοι της Χαλκιδικής περιμένανε μια πολιτική απάντηση ως διέξοδο στο πρόβλημά τους (που απέφυγε να τη δώσει) και ότι αγωνίζονται ειρηνικά και μη βίαια, έχοντας πληρώσει μεγάλο τίμημα από όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν τον αγώνα τους και να τους διασύρουν ως παραβάτες και τρομοκράτες.

Καμία προτροπή για χρήση φασιστικών μεθόδων δεν θα εισακουστεί από ανθρώπους που γνωρίζουν να διεκδικούν με ήθος τα δίκαια αιτήματά τους.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live