16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πίσω Σελίδες: Μα είναι κάτι πιο βαθύ κι απ΄ τη Μενδώνη

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Είναι η βεβαιότητά τους ότι μας κάνουν χάρη που μας κυβερνούν, είναι η έπαρση της αριστείας έναντι του λαουτζίκου, είναι η οίηση του «καλύτερου βιογραφικού της χώρας», είναι η αντίληψη των ιδιοκτητών έναντι των «ενοικιαστών της εξουσίας», όπως έλεγε και ο Σημίτης.

Είναι η αυθάδεια του Άδωνι, η αλαζονεία της αισθητικής υπεροχής του Λιγνάδη και του Καβάκου, που καταλήγει άλλοτε στο κελί των φυλακών Τριπόλεως και άλλοτε στο προεδρικό με κιμά γαρίδας και μπισκότο σουπιάς.

Αυτής της κάστας είναι γέννημα η αναίδεια της Μενδώνη να θέλει να τοποθετήσει το όνομά της στα μάρμαρα του Παρθενώνα. Και όχι μόνο του, μαζί με του Ωνάση φυσικά, για να ζηλέψετε, φτωχάτζες. Τσαλαπατώντας ακόμα και την αρχαία έννοια της χορηγίας που ήταν υποχρεωτική ως παράλληλη φορολογία για τον πλούτο και όχι ως φιλανθρωπία στο πόπολο.

Κι εσύ; Διαλέγεις να βγεις από αυτό; Ή μήπως ψηφίζεις ό,τι δεν μπορείς να πιάσεις ελπίζοντας πως κάποτε θα φτάσει και σε σένα ένα κομματάκι εξουσίας;

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...