Περιοδεία των Πράσινων στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Το κλιμάκιο του κόμματος, με επικεφαλής του δύο συνεκπροσώπους, Βασιλική Γραμματικογιάννη και Μιχάλη Τρεμόπουλο, θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη 21/6 με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό για να συζητήσουν τα προβλήματα της πόλης και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για ζητήματα που αφορούν όλο το νησί, όπως τον ΒΟΑΚ, το αεροδρόμιο κ.ά. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση και συζήτηση με φορείς, κινήματα και πολίτες και θα δώσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Την Τετάρτη 22/6 θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη για να συζητήσουν τα τοπικά ζητήματα και με τον Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού στον Βάμο. Θα έχει επίσης συνάντηση με επιχειρηματίες του τουρισμού, συζήτηση με φορείς, κινήματα και πολίτες και θα δώσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live