Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Ούτε ένα τηλέφωνο στον Ανδρουλάκη από τον ρυθμιστή του πολιτεύματος;

Κανένα σχόλιο

Έκπληξη έχει προκαλέσει η απουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας από το μείζον πρόβλημα που ξέσπασε στη χώρα με τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αν και είναι ο ρυθμιστής του πολιτεύματος έχει επιμελώς φροντίσει να μείνει εκτός του κάδρου.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως μέχρι τώρα, απότι τουλάχιστον γνωρίζουμε, έστω και από τις διακοπές της, δεν έχει κάνει ούτε ένα τηλέφωνο στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος στη χώρα που παρακολουθείται το τηλέφωνό του;

"Sponsored links"

Όπως δεν έχει κάνει ένα τηλεφώνημα μήνες τώρα στον Θανάση Κουκάκη, έναν δημοσιογράφο που παρακολουθούνταν και «νόμιμα» και …παράνομα!

Επαναλαμβάνουμε, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι υφυπουργός, είναι ο ρυθμιστής του πολιτεύματος και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως να μην συμβαίνει τίποτε στη χώρα!

ieidiseis.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live