Σε ρόλο καθαριστριών ναύτες των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται οι δράσεις για τις δημόσιες σχέσεις των αμερικανονατοϊκών στρατευμάτων.

Στις 17 Ιουνίου, 7 ναύτες της πολεμικού USS Gonzalez που βρίσκεται σταθμευμένο στη Βάση της Σούδας προχώρησαν σε καθαρισμό στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την έλλειψη προσωπικού. Mόλις στα τέλη Μαϊου ανακοινώθηκε η πρόσληψη 12 ατόμων με συμβάσεις εργασίας 8 μηνών.

"Sponsored links"

Καμία αντίδραση δεν υπήρξε εκ μέρους του Δήμου Χανίων.

Με τον ερχομό του αεροπλανοφόρου USS Harry S. Truman φαίνεται ότι πραγματοποιείται μια εκστρατεία δημόσιων σχέσεων των αμερικανονατοϊκών δυνάμεων.

Πέραν της ενέργειας αυτής, έχει απευθυνθεί πρόσκληση σε αρχές για συμμετοχή σε εκδήλωση εντός του αεροπλανοφόρου Harry S. Truman. Την πρόσκληση απέρριψε ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Ανυπόταχτη Κρήτη» κ. Γιάννης Κυριακάκης ενώ παρόμοιας μορφής πρόσκληση απευθύνθηκε και στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη.

Nα αναφέρουμε επίσης ότι η έλευση του αεροπλανοφόρου USS Harry S. Truman έρχεται λίγες ημέρες μετά τις 3 Ιουνίου όπου χρησιμοποιήθηκε για αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που αεροπλανοφόρο διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις από την περιοχή ευθύνης του 6ου στόλου (AOR) από το 2003.

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση των αμερικάνων ναυτών στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live