Στο Cern για την αντιμετώπιση του καρκίνου

Κανένα σχόλιο

Πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου που είναι η ίδρυση κέντρου θεραπείας του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη, έφερε η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Cern.Η προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου και της ελληνικής αντιπροσωπείας στον οργανισμό CERN έγινε με στόχο την ενημέρωση του Υπουργού σχετικά με τις δράσεις του δικτύου CERN-HERMES.
Η Δρ Ευαγγελία Δημοβασίλη, τεχνική συντονίστρια του δικτύου ενημέρωσε την ελληνική αποστολή κυρίως για την πρόταση του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του δικτύου και Περιφερειακού Συμβούλου Κρήτης Αλέξανδρου Κοκολάκη, σχετικά με την ίδρυση κέντρου θεραπείας του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη, η οποία έχει ήδη υπερψηφιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στις 27 του περασμένου Μαρτίου.

Πηγή: creteplus.gr
Πηγή: www.athina984.gr

 

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις