15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σύσκεψη για τον ΒΟΑΚ με τη συμμετοχή όλων των βουλευτών της Κρήτης, του Περιφερειάρχη και πολλών αρχών – Απέκτησε λογότυπο η πρωτοβουλία “Μεσαίο Διάζωμα Κρήτης”

Ημερομηνία:

Έστω και καθυστερημένα και μετά την οργή των κρητικών για τα απανωτά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, ατυχήματα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αφού τα σημεία των ατυχημάτων ήταν γνωστά για την επικινδυνότητά τους, οι αρχές της Κρήτης φαίνεται να θέλουν να δείξουν ότι συντονίζονται στην κατεύθυνση της κατάθεσης προτάσεων για τη βελτίωση της κατάστασης που επικρατεί. Τώρα, απομένει να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε πράξεις.

 

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην αίθουσα συσκέψεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (πλατεία Κουντουριώτη) με θέμα « Ο Βόρειος Οδικός Άξονας –Υφιστάμενη Κατάσταση – Προτάσεις ».

Στη συνάντηση, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, όλοι οι Ευρωβουλευτές και Βουλευτές της Κρήτης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, οι Πρόεδροι του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος των Τμημάτων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Ο.Α.Κ Α.Ε καθώς και ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων Ο.Α.Κ Α.Ε.

Λογότυπο και σύντομα μπλουζάκια για το μεσαίο διάζωμα

16776_1487773961499087_1748547076413164547_n

Εν τω μεταξύ, συνεχίζει να μεγαλώνει η στήριξη στην πρωτοβουλία για τοποθέτηση μεσαίων διαζωμάτων στα επικίνδυνα σημείου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. Στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook περισσότεροι από 4.300 άνθρωποι έχουν πατήσει like ενώ το ενδιαφέρον παραμένει εξαιρετικά έντονο.

Μάλιστα η πρωτοβουλία απέκτησε και λογότυπο, δημιουργία και προσφορά γραφείου γραφικών τεχνών από τα Χανιά, το οποίο και σας παρουσιάζουμε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σκοπός είναι να τυπωθούν μπλουζάκια καθώς και αφίσες με τυπωμένο το συγκεκριμένο λογότυπο ώστε να προωθηθεί περαιτέρω η ιδέα της τοποθέτησης μεσαίου διαζώματος στα επικίνδυνα σημεία του ΒΟΑΚ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ