Όλα τα μέτρα για εστίαση και διασκέδαση – Τι λέει η ΚΥΑ για χωρητικότητα, εμβολιασμένους και νοσήσαντες

Κανένα σχόλιο

Υπαίθρια νυχτερινά κέντρα, μπουζούκια και μπαρ διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες στο πρόσφατο παρελθόν με κορωνοϊό προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει αλλαγές στη λειτουργία των υπαίθριων κέντρων διασκέδασης, και συγκεκριμένα σε μπουζούκια και κλαμπ. Τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά ως αμιγείς χώροι για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, με χωρητικότητα 85% και φυσικά μόνο για καθήμενους.

Αναλυτικά ο πίνακας

"Sponsored links"

Όσον αφορά στην εστίαση όπου οι εσωτερικοί χώροι θα λειτουργούν αποκλειστικά ως αμιγείς η ΚΥΑ προβλέπει ότι θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι της επιχείρησης θα ελέγχουν ταυτότητα ή διαβατήριο εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι αμιγείς χώροι μπορούν να λειτουργούν με πληρότητα 85% ενώ οι μεικτοί:

75% Πληρότητα για χώρους <1000 καθήμενων

70% Πληρότητα για χώρους <5000 καθήμενων

65% Πληρότητα για χώρους <15000 καθήμενων

Με τον τρόπο λειτουργίας των κλειστών χώρων της εστίασης η κυβέρνηση στέλνει ένα ακόμη μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους, περιορίζοντας τις δραστηριότητες τους, οι οποίες θα γίνονται ολοένα και λιγότερες όσο θα μπαίνουμε στο φθινόπωρο.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live