Όχι κ. Χαρδαλιά, η Κρήτη δεν είναι αεροπλανοφόρο, είναι νησί αγώνων για Ελευθερία και Ειρήνη

Κανένα σχόλιο

“Αεροπλανοφόρο” αποκαλούν διαρκώς οι αμερικάνοι την Κρήτη, 51η πολιτεία των ΗΠΑ την αποκαλούν, είπε και ο Υφυπουργός Άμυνας να εναρμονιστεί στη φωνή της αυτοκρατορίας.

Έτσι, από τη Σούδα όπου βρέθηκε αποκάλεσε την Κρήτη “το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο της Μεσογείου και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου“.

Ας μας πει λοιπόν τι εννοεί ο Υπουργός; Ότι η Κρήτη είναι μηχανή του πολέμου και οι κάτοικοί του κρέας για τα κανόνια; Αναδεικνύει τον ηγεμονικό ρόλο των κάθε λογης στρατευμάτων που μετατρέπουν το νησί μας ουσιαστικά σε κέντρο πολέμου;

"Sponsored links"

Ο κ. Χαρδαλιάς ευχήθηκε “περισσότερο φως στις σκέψεις μας”. Ίσως την επόμενη φορά τον φωτίσει ο θεός και σκεφθεί καλύτερα πριν μιλήσει.

Η Κρήτη δεν ειναι νησί του πολέμου, ούτε αεροπλανοφόρο. Η Κρήτη είναι το νησί των Επαναστάσεων για την Ελευθερία από κάθε λογής ζυγό, το νησί της Δημοκρατίας και των αγώνων για τα δικαιώματα, το νησί της Ειρήνης, όχι του πολέμου.

 

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live