16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Διάψευση από WIND για δημοσίευμα στο agonaskritis.gr

Ημερομηνία:

Απάντηση έστειλε στην εφημερίδα μας η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND σχετικά με το δημοσίευμά μας με τίτλο “Wind: Πες ΝΑΙ για λίγα λεπτά ομιλίας“. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Wind όπως και άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, στις κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα προσφέρει δωρεάν λεπτά ομιλίας.

Όμως σε αντίθεση με άλλες εταιρείες όπου η χορήγηση του χρόνου γίνεται με την αποστολή ενός κώδικα με αριθμούς η Wind ζητούσε την αποστολή της λέξης “ΝΑΙ” δημιουργώντας αντιδράσεις από χρήστες της ότι έτσι παίρνει θέση στο σχετικό δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Με απάντησή της η Wind διαψεύδει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η λέξη ΝΑΙ όπως και η λέξη ΟΧΙ χρησιμοποιούνται από τα συστήματά μας τουλάχιστον εδώ και μια 10ετία προκειμένου οι συνδρομητές μας να δηλώσουν μέσω γραπτού μηνύματος εάν επιθυμούν ή όχι να κάνουν χρήση κάποιας υπηρεσίας. Δηλαδή το ΝΑΙ σημαίνει ΘΕΛΩ και το ΟΧΙ σημαίνει ΔΕΝ ΘΕΛΩ πάντα όσον αφορά στην ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας.

Ολόκληρη η απάντηση έχει ως εξής:

Δημοσιεύθηκε χθες στον διαδικτυακό τόπο σας και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο https://agonaskritis.gr/87687687/ – άρθρο όπου αναφέρεται ότι «Συνδρομητές της Wind διαμαρτύρονται από το πρωί στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, η οποία, όπως υποστηρίζουν, τάχθηκε ανοιχτά στο πλευρό της εκστρατείας του ΝΑΙ για την ενίσχυση των δανειστών.…», αναφερόμενοι στην πρωτοβουλία της WIND να δώσει δωρεάν επικοινωνία στους πελάτες της. Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την ορθή ενημέρωση των πελατών μας αλλά και των αναγνωστών σας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι:

Η λέξη ΝΑΙ όπως και η λέξη ΟΧΙ χρησιμοποιούνται από τα συστήματά μας τουλάχιστον εδώ και μια 10ετία προκειμένου οι συνδρομητές μας να δηλώσουν μέσω γραπτού μηνύματος εάν επιθυμούν ή όχι να κάνουν χρήση κάποιας υπηρεσίας. Δηλαδή το ΝΑΙ σημαίνει ΘΕΛΩ και το ΟΧΙ σημαίνει ΔΕΝ ΘΕΛΩ πάντα όσον αφορά στην ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε στο site μας παραδείγματα τέτοιων υπηρεσιών http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/upiresies-kliseon/.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση στόχος της WIND ήταν να δώσει άμεσα στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ επικοινωνία και ο μόνος τρόπος που αυτό μπορεί να γίνει από τεχνικής πλευράς είναι η αποστολή του μηνύματος «1500 ΝΑΙ». Το ΝΑΙ σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με τη ΔΩΡΕΑΝ επικοινωνία και δεν έχει καμία σχέση ή αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις, ούτε αμέσως ούτε εμμέσως!

Παρακαλούμε για την άμεση δημοσίευση ώστε να μη δημιουργούνται εσφαλμένες και βλαπτικές για τη WIND εντυπώσεις. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας,

Με εκτίμηση εκ μέρους της WIND,

Ειρήνη Αναστασιάδου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...