17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Εκτός σειράς εμβολιάστηκε και ο «άριστος» 34χρονος γαλάζιος αντιδήμαρχος στο Αιγάλεω

Ημερομηνία:

Αντιδράσεις για τον 34χρονο «γαλάζιο» αντιδήμαρχο στο Αιγάλεω που εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Αιγάλεω το γεγονός ότι ο 34χρονος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, Ηλίας Μάνδροςεμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Ο 34χρονος, Ηλίας Μάνδρος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ότι έκανε στις 12 Μαρτίου την 1η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, γράφοντας: «1η δόση εμβολίου. Καλή ανοσία να έχουμε, τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και βγαίνουμε αλώβητοι».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος υποστηρίζει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς γιατί είναι πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Υγείας.

Η ανάρτησή του προκάλεσε εύλογες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι υγειονομικός και δεν έρχεται σε επαφή με ασθενείς, ενώ ανήκει σε ηλικιακή ομάδα για την οποία δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς.

Όμως, προκάλεσε αίσθηση και η «γαλάζια» προέλευσή του, την οποία ο ίδιος δεν κρύβει, αλλά αντιθέτως τη διατυμπανίζει με φωτογραφίες που αναρτά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ζεύγος Γεωργιάδη.

alfavita.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...