13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Εννέα κοπέλες από το Ηράκλειο, τέσσερις από τα Χανιά και μία από το Ρέθυμνο διεκδικούν τους τίτλους της Miss Κρήτη

Ημερομηνία:

14 συνολικά κοπέλεςδιαγωνίζονται για τους πολυπόθητουςτίτλους τηςMiss Κρήτη,  των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Youngστο μεγάλο Τελικό του 42ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς,  ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα δεξιώσεων Κήπος των Αισθήσεων στις Μαλάδες Ηρακλείου.

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ πολλοί επώνυμοι από το χώρο του θεάματος θα είναι προσκεκλημένοι της παραγωγής, μεταξύ των οποίων ο γνωστός καθηγητής μόδας LakisGavalas, ο σχεδιαστής και διευθύνων σύμβουλος των Πανελληνίων καλλιστείων Πάνος Ζήνας καθώς και οι πρόσφατα εστεμμένες των Πανελληνίων Καλλιστείων.

Για μία ακόμη χρονιά λοιπόν, το κοινό μπορεί να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία του διαγωνισμού, στηρίζοντας την αγαπημένη του φιναλίστ και να συμβάλει στην τελική ανάδειξη των νικητριών. Η διαδικασία της ψηφοφορίας, μπορεί να γίνειείτε τηλεφωνικώς, είτε στέλνοντας smsμε τον αριθμό της αγαπημένης φιναλίστ.

Οι γραμμές είναι ανοικτές και η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει! Η διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού, θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τη βραδιά του τελικού, με το συνολικό αποτέλεσμα των ψήφων να προσμετράται ποσοστιαία στη συνολική βαθμολογία της κρητικής επιτροπής, για τα τελικά αποτελέσματα.

Τον τίτλο της Miss ΚρήτηYoung2022 διεκδικούν οι:1. Βασιλεία Καντιδάκη(16 ετών, ύψος 1.63, από Ηράκλειο), 2.Βιττώρια Τσιάλτας(15 ετών, ύψος 1.71, από Χανιά), 3. Μαριέττα Μηλαθιανάκη(16 ετών, ύψος 1.74, από Ηράκλειο), 4.Λίβια Όσιακ Βλατά (17 ετών, ύψος 1.80, από Ηράκλειο).Τον τίτλο της Miss Κρήτη 2022 διεκδικούν οι:5. Χρυσάνθη Βοσκάκη(18 ετών, ύψος 1.70, από Ηράκλειο), 6. Ραφαέλλα Χρίστου(20 ετών, ύψος 1.80, από Ηράκλειο), 7. Μαρκέλλα Μπενάκη (23 ετών, ύψος 1.79, από Χανιά), 8.Αιμιλία Κουκλάκη(26 ετών, ύψος 1.75, από Χανιά), 9. Ελευθερία Χατζηδάκη(21 ετών, ύψος 1.67, απόΧανιά),10. Δάφνη Λαζίδου(18 ετών, ύψος 1.70, από Ρέθυμνο), 11. Παναγιώτα Κωνσταντινίδου(18ετών, ύψος 1.73, από Ηράκλειο), 12.Στέλλα Μενεγάκη(19 ετών, ύψος 1.70, από Ηράκλειο), 13.Αγγελική Μπελιμπασάκη(18 ετών, ύψος 1.63, από Ηράκλειο)14. Φωτεινή Δακανάλη (23 ετών, ύψος 1.67, από Ηράκλειο).

Video:Ψήφισε την αγαπημένη σου φιναλίστ!

Photo: https://misskriti.com/

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει κράτηση στο 2810 287875,  με την τιμή εισόδου να είναι στα 20 ευρώ με ποτό.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

42ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς “MissΚρήτη &MissΚρήτη Young2022”

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου lΚήπος των Αισθήσεων στις Μαλάδες Ηρακλείου

Παρουσίαση: Γιάννης Σπαλιάρας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ώρα προσέλευσης κοινού 20:00 – Ώρα έναρξης 21:00
Γενική είσοδος 20 ευρώ με ποτό

Τη. Κρατήσεων: 2810 287875

"google ad"

Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=viAm-bHQpb0&t=5s

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/

Website: www.misskriti.com

Παραγωγή: CretanartProductions

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...