17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ηράκλειο: Καταδικάστηκε 62χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του

Ημερομηνία:

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη, ενώ το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταδίκες για βίαια περιστατικά.
Στην τελευταία περίπτωση, ένας 62χρονος πατέρας καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τον άγριο ξυλοδαρμό του 34χρονου γιου του.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, οπότε και συνελήφθη ο δράστης ενώ όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και βρισκόταν στο κρεβάτι την ώρα της επίθεσης.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 62χρονο σε 39 μήνες φυλάκισης ενώ αποφασίστηκε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, οπότε οδηγήθηκε στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καταδίκασε έναν νεαρό σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, επίσης χωρίς αναστολή, για κατ’ εξακολούθηση ξυλοδαρμό της μητέρας του.

efsyn.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...