21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Συνελήφθη αντιδήμαρχος στην Κίσσαμο για παράβαση καθήκοντος

Ημερομηνία:

Το απόγευμα της Δευτέρας, το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου έγινε αποδέκτης δεκάδων τηλεφωνικών καταγγελιών, που αφορούσαν στην «επέλαση» περισσότερων από 200 προβατοειδή από μποστάνια και ελαιώνες και την αυτονόητη πρόκληση μεγάλων ζημιών στις περιουσίες των κατοίκων στην περιοχή Τρία Αλώνια.

Οι καταγγελίες αφορούσαν περιουσίες στα Δημοτικά Διαμερίσματα Τρία Αλώνια-Μαλάθυρο-Σφακοπηγάδι-Ρόκα-Περβολάκια και Σάσαλο στο Δήμο Κισσάμου.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα και στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Κισσάμου αλλά και των ΤΑΕ, οι οποίοι και εντόπισαν το ανεπιτήρητο ποίμνιο που αποτελούνταν από 250 περίπου προβατοειδή. Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι περίπου 80 από αυτά δεν είχαν την απαραίτητη σήμανση.

Ο ιδιοκτήτης των υπόλοιπων ζώων ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ πρόκειται για μέλος οικογένειας κτηνοτρόφων, που απασχολούν συνέχεια τις αρχές.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελία η οποία έδωσε εντολή να συλληφθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για παράβαση καθήκοντος. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε η κατηγορία για παράβαση καθήκοντος, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τιμές στα Χανιά η Ολυμπιακή Φλόγα | Φωτορεπορτάζ

Οι Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της Σκαλίδη με τη...

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...