15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Η Google παρουσιάζει στην Expo Creta τo «Grow Greek Tourism Online»

Ημερομηνία:

H Expo Creta θα φιλοξενήσει την πρωτοβουλία “Grow Greek Tourism Online” για ένα Δωρεάν σεμινάριο την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 17.30 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Οι εκπαιδευμένοι από την Google Online Advisors του «Grow Greek Tourism Online» θα βρίσκονται στην Expo Creta για ένα Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα τα “5 Βασικά Στοιχεία για μια Επιτυχημένη Διαδικτυακή Παρουσία”, με στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να βελτιώσουν την επιχείρησή τους.

Επίσης, το Grow Greek Tourism Online με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση της πρωτοβουλίας σε όλους όσοι ενδιαφέρονται, δημιούργησε και πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ.

Μέσα από ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν περαιτέρω σε όλα όσα χρειάζονται, από το πώς να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο μέχρι να υιοθετήσουν βέλτιστες πρακτικές.

Στην Expo Creta, την πρώτη γενική Έκθεση της Κρήτης η οποία είναι βασισμένη σε εκθέσεις πρότυπα του εξωτερικού, θα συμμετέχουν επιχειρήσεις με αντικείμενο Ελεύθερος Χρόνος – Τεχνολογία- DIY- Sports, Γυναικεία Ομορφιά – Beauty, Κατοικία – Ανακαίνιση-Δόμηση, Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Τρόφιμα – Ποτά, Οικογένεια – Παιδί.

Το σεμινάριο του «Grow Greek Tourism Online» με θέμα τα “5 Βασικά Στοιχεία για μια Επιτυχημένη Διαδικτυακή Παρουσία” θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Δωρεάν Σεμιναρίων με ευρεία θεματολογία για επαγγελματίες & κοινό όπως Γυναικεία Ομορφιά, Διακόσμηση & Κατασκευές, Barista & Bartender, Social Media Marketing- Blogging & Internet Marketing, Παιδική & Εφηβική Ψυχολογία & Δημιουργική Απασχόληση, δωρεάν workshops με σημαντικούς trainers, Εκδηλώσεις Μαγειρικής & επιδείξεις Barista – Bartender, γνωστοί καλεσμένοι και για πρώτη φορά δημιουργούμε ιδιαίτερο χώρο & χρόνο στην οικογένεια και τη γυναίκα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των δωρεάν σεμιναρίων & όλες οι πληροφορίε

Ώρες Λειτουργίας

Πέμπτη 16.00-21.00
Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 10.30-21.00

Επισκεφθείτε το website www.expocreta.gr και τη σελίδα μας
στο facebook.com/EXPOCRETA για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...