16.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Καταγγελία ότι το ελληνικό σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης βρίσκεται στα χέρια Γερμανού ευρωβουλευτή

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, αποκαλύπτει ότι Γερμανός ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, στο οποίο ανήκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, έχει στα χέρια του το Ελληνικό Σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που μέχρι αυτή την ώρα ουδείς Έλληνας πολίτης, βουλευτής, ή ευρωβουλευτής έχει δει.

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, συνεργαζόμενος με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του αποκαλύπτει ότι Γερμανός ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, στο οποίο ανήκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, έχει στα χέρια του το Ελληνικό Σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που μέχρι αυτή την ώρα ουδείς Έλληνας πολίτης, βουλευτής, ή ευρωβουλευτής έχει δει.

Ο ευρωβουλευτής επισημαίνει ότι το ένα ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος του το έδωσε την στιγμή που κανένας στην Ελλάδα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για αυτό, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι πώς θα προχωρήσουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία αν η κυβέρνηση συνεχίσει να απαξιώνει τους θεσμούς, τους πολίτες και το πολιτικό προσωπικό της χώρας, με συμπεριφορές και πρακτικές που δεν τιμούν κανέναν εκλεγμένο δημοκρατικής χώρας.

Ο Πέτρος Κόκκαλης παραθέτει το σχετικό δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας που το επιβεβαιώνει.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κόκκαλη:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Johnson & Johnson: Αποζημιώσεις 6,5 δισεκ. δολαρίων για το φερόμενο ως καρκινογόνο ταλκ

Αποζημιώσεις ύψους περίπου 6,5 δισεκ. δολαρίων θα καταβάλει ο...

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...