14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μετά τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, σε δημοπρασία και το αγαπημένο κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Μετά τα τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, σε δημοπρασία θα βγει το αγαπημένο κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Το κομπολόι προσέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Μαρίνα Βερνίκου, η οποία διοργανώνει την σχετική δημοπρασία για καλό σκοπό, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Μιλώντας για το παρασκήνιο, πώς δηλαδή έφτασε στα χέρια της το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε στην εκπομπή: «Έχω προσωπικές σχέσεις με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιος της ήταν παντρεμένος με την αδελφή του άνδρα μου, οπότε έχουμε μία καλή σχέση. Απ’ ό,τι μου είπε η κυρία Ντόρα ήταν το αγαπημένο του (σσ. το κομπολόι)».

Η ίδια δεν εξέφρασε κάποια εκτίμηση για το ποσό που θα μπορούσε να συγκεντρωθεί για το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, καθώς, όπως είπε «δεν ξέρω κατά πόσο εξοικειωμένος είναι ο κόσμος με τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες», ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρχει αρχική τιμή για τα αντικείμενα που θα βγουν «στο σφυρί» από τις 5 Απριλίου και για πέντε ημέρες. Υπογράμμισε, δε, ότι η πρωτοβουλία αυτή γίνεται για καλό σκοπό.

Χθες έγινε γνωστό ότι στην ίδια δημοπρασία θα διατεθούν και τα χαρακτηριστικά γυαλιά μυωπίας του Ανδρέα Παπανδρέου. Η κ. Βερνίκου εξήγησε ότι επέλεξαν να δημοπρατήσουν αντικείμενα μόνο αυτών των δύο προσωπικοτήτων του πολιτικού κόσμου, γιατί «ήταν είδωλα».

enikos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...