16.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Πολλά Χαμόγελα για το “Χαμόγελο του Παιδιού” με την Αμερικάνικη Βάση; Απίστευτο ατόπημα από την Αντιπεριφέρεια Χανίων

Ημερομηνία:

Έχουν ξεφύγει κάποιοι εκεί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων. Όχι μόνο χαριεντίζονται με τον διοικητή των αμερικάνικων βάσεων αλλά τώρα διοργανώνουν και εκδηλώσεις μαζί, και μάλιστα για το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο κ. Νίκος Ζωγραφάκης, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων δημοσιοποίησε έγγραφο που στάλθηκε και προς τον Εμπορικό Σύλλογο όπου μεταξύ των διοργανωτών της εκδήλωσης φέρεται να είναι και η “Αμερικάνικη Βάση”, δίπλα από τον Ερυθρό Σταυρό, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΕΚΑΒ, τον Σύλλογο Τρίτεκνων αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων.

Όπως αναφέρει ο κ. Ζωγραφάκης η αντίδραση από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων ήταν άμεση και σκληρή αφού δεν είχε ενημερωθεί για το γεγονός ότι συνυπήρξε ως συνδιοργανωτής με την Αμερικάνικη Βάση.

Θέτει όμως το ερώτημα:

“Οι άλλοι φορείς τι θα κάνουν;Θα συνδιοργανώσουν τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχηση του “Χαμόγελου του Παιδιού” με αυτούς που σπέρνουν θάνατο και δυστυχία, στερώντας το χαμόγελο σε εκατομύρια παιδιά;”

Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σχετικά με τη διεξαγωγή του 2ου Παγχανιώτικου Τουρνουά Ποδοσφαίρου με τίτλο: Πολλά Χαμόγελα για το «Χαμόγελο».

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, σκοπός των εμπλεκόμενων φορέων είναι η φετινή διοργάνωση να έχει και άλλες δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα, σχετικά με την οδική ασφάλεια, την αποφυγή πνιγμών και τον εθελοντισμό. Εμείς θα προτείναμε να προστεθεί και μία επιπλέον δράση, για την επιμόρφωση και προφύλαξη των παιδιών από τη ρίψη βομβών.

Δείτε τι γράφει ο κ. Ζωγραφάκης:

Εν το μεταξύ στα “καταπράσινα” Χανιά, η κατάσταση με την πρώτη φορά αριστερά έχει ξεφύγει παντελώς!

Τα εν υπηρεσία τσιράκια της αστικής τάξης καλωσορίζουν στο λιμάνι τα “εγκληματοφόρα” του ΝΑΤΟ και καλά για την τόνωση της τοπικής αγοράς και συνδιοργανώνουν με την Αμερικάνική Βάση τουρνουά ποδοσφαίρου για το Χαμόγελο του Παιδιού!

Ξέρω ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων που είχαν το απύθμενο θράσος να βάλουν συνδιοργανωτή με τους φονιάδες των λαών, τους απάντησε καταλήλως.

Οι άλλοι φορείς τι θα κάνουν?

Θα συνδιοργανώσουν τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχηση του “Χαμόγελου του Παιδιού” με αυτούς που σπέρνουν θάνατο και δυστυχία, στερώντας το χαμόγελο σε εκατομύρια παιδιά?

Οι γονείς θα στείλουν τα παιδάκια τους για “καλό σκοπό”?

"google ad"

Για να σας δούμε ρε ..

Είναι πόλεμος!

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=gYe_lORgdM4″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...