122 επιστήμονες στην Αγγλία συγκρούονται με τον Μπόρις Τζόνσον για την “παράλογη” απόφαση για άνοιγμα δραστηριοτήτων – Δημιουργεί συνθήκες για νέα πιο ανθεκτική μετάλλαξη

Κανένα σχόλιο

Σε γράμμα το οποίο δημοσιεύτηκε σε ένα από τα πιο γνωστά επιστημονικά περιοδικά, στο “The Lancet”, 122 επιστήμονες από τη Μεγάλη Βρετανία προειδοποιούν σχετικά με τη στρατηγική που επέλεξε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον για άνοιγμα δραστηριοτήτων. Μιλούν για μία απόφαση βαθιά “ανήθικη και παράλογη”.

Καθώς το τρίτο κύμα της πανδημίας κτυπά και την Αγγλία, η κυβέρνηση της χώρας ετοιμάζεται να προχωρήσει σε άνοιγμα δραστηριότητων. Η κυβέρνηση έλαβε αυτή την αποφαση αποδεχόμενη το γεγονός οτι θα υπάρξει μια μεγάλη αύξηση κρουσμάτων, καθώς, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει, το γεγονός οτι μεγάλο τμήμα του πληθυσμού εχει εμβολιαστεί “έχει σπάσει τον σύνδεσμο μεταξύ μόλυνσης και θανάτου”.

Στις 19 Ιουλίου θα είναι η “Ημέρα Ελευθερίας” για την Αγγλία όπου όλοι οι περιορισμοί θα τελειώσουν. Στο γράμμα τους οι επιστήμονες τονίζουν ότι πρόκειται για μία απόφαση “πρόωρη και επικινδυνη”. Όπως τονίζουν, μπορεί ο σύνδεσμος μεταξύ μόλυνσης και θανάτου να είναι πλέον πιο αδύναμος, όμως δεν έχει σπάσει οπως νομιζουν στην κυβερνηση και η μόλυνση θα συνεχίσει να προκαλεί σημαντικό αριθμό νεκρών.

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live