300 κιλά βιολογικά καρότα σε πάνω από 200 οικογένειες

Κανένα σχόλιο

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Λέσχης Lions MINOAS Heraklion L. Ανδρέα Χατζηδάκη και τα μέλη της Λέσχης για την προσφορά 300 κιλών βιολογικών καρότων στην Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης- «Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης» που λειτουργεί υπό τη διαχειριστική ευθύνη του Συνδέσμου.

Το προϊόν διανεμήθηκε, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε Δομές που εξυπηρετούν περισσότερες από 200 οικογένειες.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Λέσχη Lions MINOAS Heraklion στέκεται διαχρονικά αρωγός στις προσπάθειες για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Φορέα και προσωπικά ο L. Ανδρέας Χατζηδάκης ο οποίος επισημαίνει ότι και στο μέλλον θα συνεχιστεί αυτή η όμορφη συνεργασία.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live