13.8 C
Chania
Wednesday, February 4, 2026

Ο κόσμος μπλόκαρε την παράδοση της παραλίας του Καρτερού στο ΤΑΙΠΕΔ

Ημερομηνία:

Δεν παρέστησαν εκπρόσωποι από τους δήμους Ηρακλείου και Χερσονήσου
Την αντίδραση τους στο ξεπούλημα της παραλίας του Καρτερού, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, εξέφρασαν το μεσημέρι φορείς και πολίτες του νομού Ηρακλείου.
Οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ βρέθηκαν  στην ακτή προκειμένου να παραλάβουν  την έκταση, αλλά με την αντίδραση του κόσμου, αποχώρησαν χωρίς να προσωρήσουν στην παραλαβή, καθώς απουσίαζαν και οι δήμαρχοι Ηρακλείου και Χερσονήσου, που έχουν αρνηθεί να υπογράψουν.
Ήδη ο δήμος Ηρακλείου έχει εκφράσει την αντίρρησή του να παραδώσει το χώρο, που τώρα είναι στην ιδιοκτησία του, ενώ τόσο δεν παρέστησαν στην σημερινή συνάντηση εκπρόσωποι τόσο από το δήμο Ηρακλείου όσο και από το δήμο Χερσονήσου, ώστε όπως αναεφερε στον CandiaNews 93,6 fm, ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης να μην νομιμοποιήσουν μια διαδικασία στην οποίοα έχουν διαφωνήσει.

Candianews.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι μαρτυρικές τελευταίες στιγμές του Γ. Λυγγερίδη – Τι κατέθεσαν συνάδελφοί του

Με τις καταθέσεις αστυνομικών συνεχίστηκε η δίκη για τη φερόμενη...

Ξανά με Χατζηδάκη στην Αθήνα οι Κρητικοί κτηνοτρόφοι

Μπορεί να υπήρξε μια πρώτη δικαίωση των Κρητικών κτηνοτρόφων για την...

«Απόβαση» με τρακτέρ στην Αθήνα Παρασκευή και 13 αποφάσισαν οι αγρότες – Θα διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα

Στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία έρχονται οι αγρότες, δύο εβδομάδες...