17.8 C
Chania
Sunday, February 8, 2026

Η εθελοντική αιμοδοσία της ΑΝΕΚ LINES

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ANEK LINES σε συνεργασία με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ν.Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Η αιμοδοσία έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΑΝΕΚ στη λεωφόρο Σούδας όπου η συμμετοχή του προσωπικού της εταιρίας αλλά και απλών πολιτών ήταν συγκινητική, αποδυκνείοντας ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες ο ανθρωπισμός είναι ακόμα ισχυρός.

neatv.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χίος: Πηγή της Frontex διαψεύδει τον Θ. Πλεύρη στα περί μη αναγκαιότητας λειτουργίας της κάμερας

Ο υπουργός Μετανάστευσης και (άρνησης) Ασύλου, ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι...